Pelaksanaan Strategi Berasaskan Inovasi ke Arah Transformasi Organisasi dan Masyarakat: Kajian Kes Majlis Amanah Rakyat - Khairul Akmaliah Adham; Mohd Fuaad Said; Nur Sa’adah Muhamad; Mahadir Ibrahim; Shahrizin Abdul Sarhadat (UKM Press, 2024)
Indexed by Scopus/MyCite