Mengatasi Masalah Kesihatan Mental Melalui Pendekatan Psiko Spiritual - Sakinah Salleh; Rosni Wazir; Kamal Azmi Abd Rahman; Suriani Sudi; Abdul Hadi Awang; Auf Iqbal Kamarulzaman (Global Academic Excellence (M) Sdn Bhd (GAE), 2024)
Volume 7 Issue 47 (page: 601-615)