Pengetahuan dan Pandangan Pembeli dan Ejen Pengurusan Harta Tanah terhadap Pengurusan Skim Pajakan Persendirian Strata - Ainur Zaireen Zainudin; Norhafiza Abdullah; Norhidayah Md Yunus; Salfarina Samsudin; Nur Emma Mustaffa; Siti Radiaton Adawiyah Zakaria; Fatin Afiqah Md Azmi; Aminah Mohsin; Noorfajri Ismail (Academia Industry Networks, 2024)
Vol 4 No 2