Penggunaan Nas Al-quran Dalam Kempen Zakat Lembaga Zakat Negeri Kedah - Muhammad Yusry Affandy bin Md Isa (Academic Inspired Network, 2024)
Journal of Islamic, Social, Economics and Development Volume 8 No.59 Page (205-217)