Signifikan Kitab Arbau'n Hadithan Fi Ishtina' Al-Ma'ruf Bayna Al-Muslimin oleh Imam Al-Mundhiri Dalam Menggalakkan Melakukan Kebajikan Sesama Manusia: Satu Kajian - A. Irwan Santeri Doll Kawaid; Shumsudin Yabi (Unplished Work (Organizer: Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM)), 2024)
INTERNATIONAL CONVENTION ON SUSTAINING THE DEVELOPMENT AND DA’WAH MOVEMENTS, 2022 Page (431-444)