Peranan dan Sumbangan Mahmud Yunus (m. 1983) dalam ilmu Mustalah al-Hadith di Alam Melayu - Muhammad Mustaqim Mohd.Zarif (Core Studies Center, Selangor International Islamic Universiti College, 2024)
Non-Indexed Publication