Pengajian Al - Quran di Institusi Masjid Kampung Siglap di Singapura : Satu Tinjauan Eksploratif - Muhamad Alihanafiah Norasid; Khairunnisa Shamshulbahri; Mohd Sobri Ellias (Centre of Quranic Research (CQR), University of Malaya, Malaysia, 2024)
QURANICA-INTERNATIONAL JOURNAL OF QURANIC RESEARCH Volume 15 No 2 Page (111-135)