Pengetahuan, Sikap, Amalan Terhadap Privasi Maklumat & Keselamatan Pembelian Barangan Dalam Talian Oleh Golongan Belia - Muhammad Adnan Pitchan; Mohamad Adli Baco; Akmar Hayati Ahmad Ghazali; Fauziah Hassan (Penerbit UKM, 2024)
Indexed by MyCite