Aktivisme Sosial Dan Pembangunan Modal Insan Menerusi Aktivisme Dakwah, Ilmu Pengetahuan, Kerohanian Dan Akhlak - Kartini Kamaruzzaman; Mohd Faridh Hafez Mhd Omar (Malaysian Journal of Social Sciences and Humanities, 2024)
Indexed by MyCite