Konsep Kebahagiaan Ummah Melalui Pemahaman Hakikat Perayaan Menurut Sasterawan Islam Mustafa Sadiq Al-Rafi'Īy - Dr. Muhammad Marwan Bin Ismail (Faculty of Islamic Civilisation Studies, KUIS, 2024)
Indexed by MyCite