Masalah Spiritual Remaja Berisiko Dari Sudut Pandang Psikospiritual Islam - Mohd Manawi Mohd Akib; Nurul Shuhadah Md Yahya; Hamdi Ishak; Ahmad Fakhrurrazi Mohammed Zabidi; Che Zarrina Sa’ari; Sharifah Basirah Syed Muhsin; Mohd Sobri Ellias (Tinta Artikulasi Membina Ummah, 2024)
Tinta Artikulasi Membina Ummah Volume 9 No.2 Page (1-13)