Tinjauan Buku Modul Pengajaran Mashaf Al-quran Braille Malaysia - Rahmah Hayati Musa; Mohd Nur Adzam Rasdi; Anisah Razali; Noornajihan Ja‘afar (PIMM EXPERT, 2024)
Tinta Artikulasi Membina Ummah Volume 9 No.1 Page (70-75)