Ideologi Kesamarataan antara Lelaki dan Wanita berdasarkan Perspektif Naqli dan Neurosains - Robiatul Adawiyah Mohd @ Amat; Norzulaili Mohd Ghazali; Nor Azila Noh; Firdaus Mukhtar (Jabatan Akidah dan Pemikiran Islam, Akademi Pengajian Islam, Universiti Malaya, 2024)
Vol. 25 No. 1