Pendekatan Dakwah Ke Arah Memperkasakan Pelancongan Islam Di Malaysia - Latifah Mustafa; Hisham Sabri; Junaidah Abu Seman (Academic Inspired Network, 2024)
Volume: 7 Issues: 45 [June, 2022] pp. 18 - 33]