Analisis Unsur-unsur Dan Sifat-sifat Indeks Maqam Tarannum Menurut Buku Qawaid Tarannum Dan Seni Lagu Al-quran Di Malaysia - Nurul Auji Hasbullah; Ahmad Sanusi Azmi; Adnan Mohamed Yusoff; Norasikin Fabil (Usim Press, 2024)
Indexed by MyCite