Tinjauan Awal Mengenai Perlaksanaan Program Perpaduan Dalam Kalangan Ahli Ngo Berteraskan Islam Dan Bukan Islam Di Selangor. - Mohd Irfan Mohd Terin; Ros Aiza Mohd Mokhtar; Abd Hakim Mohad @ Mohamad Ramli (Faculty of Islamic Civilisation Studies, KUIS, 2024)
Vol. 15, No. I, Halaman 136-149