Analisis Simetri Rekaan Corak Kelarai Anyaman Tikar Di Alam Melayu - Ros Mahwati Ahmad Zakaria; Mohd Rohaizat Abdul Wahab; Mohammad Anis Abdul Samad; Siti Norbaya Mat Yacob (Kumpulan Penyelidikan Kebudayaan, Kesenian dan Peradaban Melayu (KKPM), Institut Alam dan Tamadun Melayu, Universiti Kebangsaan Malaysia., 2024)
Volume: 31 No: 1 (page: 19-26)