Kekal Pulih, Faktor Risiko Dan Faktor Perlindung Dalam Kalangan Bekas Pesakit Penyakit Penyalahgunaan Dadah - Amin Al Haadi Shafie; Nurhafizah Mohamad Yasin; Abdul Rashid Abdul Aziz; Amer Fawwaz Mohamad Yasid; Ahmad Yunus (Academia Industry Networks (ACINET), 2024)
Vol. 4, No. 1 ( page: 58-76)