Pembangunan Koleksi Perseorangan Di Perpustakaan Universiti Sains Islam Malaysia: Suatu Perkongsian - Nor Azzah Momin; Hasmida Saleh; Airin Noor Ab Majid (Persatuan Pustakawan Malaysia (Librarians Association of Malaysia), 2024)
Vol. 14, 2020