Keretapi Tanah Melayu (KTMB) Services: The Role of Service Quality and Recovery Towards Satisfaction and Loyalty. - Nor Asiah Omar; Rohayu Abdul Ghani; Suhaily Mohd Ramly; Nur Aqilah Hazirah Mohd Anim; Muhamad Azrin Nazri (Universiti Teknologi Mara (UiTM, 2024)
Indexed by MyCite