Bukti Saintifik Dan Penerimaannya Di Mahkamah Syariah: Analisis Perundangan Bagi Undang-undang Keterangan Mahkamah Syariah - Ahmad Syukran Baharuddin; Muhammad Hazim Ahmad; Mohamad Anwar Zakaria; Noraishah Nordin; Siti Khadijah Ishak; Nur Khairina Othaman (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2024)
Jilid:32 Bil:1