Amalan Etika Perguruan Berasaskan Pemikiran Imam Abu Hanifah Suatu Tinjauan terhadap Aplikasi Guru Pendidikan Islam di Selangor - M. Anuar Mamat; Syed Mohammad Hilmi Syed Abdul Rahman; Che Zarrina Sa'ari; Azizi Che Seman; Nur Ulfah Harun (Penerbit UTM Press, 2024)
Vol. 6 No. 2