Permainan Dalam Talian: Trend Terkini di Kalangan Murid Sekolah Menengah di Malaysia - Wan Muhammad Iskandar Firdaus Wan Ahmad; Siti Munirah Mohd; Amelia Natasya Abdul Wahab; Nurhidaya Mohamad Jan; Shafinah Kamarudin; Hatika Kaco (GLOBAL ACADEMIC EXCELLENCE (M) SDN BHD, 2024)
Volume 7 Issue 45 (March 2022) PP. 492-500