Kajian Awal Hubungan Taraf Pendidikan Dengan Pengetahuan Tentang Zakat Perniagaan Atas Talian - Muhammad Ridhwan Ab. Aziz; Mohd Asyraf Yusof; Mohd Nazri Mohd Noor; Mohamad Haji Alias (Usuli Faqih Research Centre PLT, 2024)
Vol. 26 No. 1 (2022): al-Qanatir: April Issue