Pengetahuan, Sikap Dan Amalan Belia Di Lembah Klang Terhadap Unsur-unsur Tradisi Dalam Perlembagaan Persekutuan - Mastura Abd Wahab; Khadijah Muda; Wan Mohd Fazrul Azdi Wan Razali; Siti Nor Azhani Mohd Tohar (Universiti Kebangsaan Malaysia, 2024)
Indexed by MyCite