Kajian Netnografi Masyarakat Pelbagai Etnik di Facebook Mengenai Kajian Kontrak Sosial - Khadijah Muda; Siti Nor Azhani Mohd Tohar; Siti Nor Baya Yacob; Khairul Anwar @ Johari Mastor (Penerbit UKM, 2024)
Indexed by MYCITE