Prinsip-prinsip Ahl Al-Sunnah Wa Al-Jama'ah: Pengenalan Dan Terjemahan Melayu Wasiyyah Imam Abu Hanifah. - Mohd Anuar Mamat; Mohd Manawi Mohd Akib; Basri Husin (Jabatan Akidah dan Pemikiran Islam, UM, 2024)
Edisi Khas, Kerjasama UM-USM