Penilaian Keberkesanan Program Mentor-mentee Melalui Pemimpin Komuniti Setempat Dalam Program Jagaan Lanjutan Di Negeri Sembilan - Haslee Sharil Lim Abdullah; Ismail Bin Ahmad Khairi; Nazira Bt Sadiron; Mohd. Azli Bin Hj. Senin @ Siman; Mohd Rushdan Mohd Jailani; Dini Farhana Baharudin (AADK, 2024)
Non-Indexed Publication