Analisis Literatur Tentang Tatacara Perbicaraan Jenayah Syariah Bagi Orang Kurang Upaya Di Mahkamah Syariah - Muhammad Ariffin Surdi Roslan; Hasnizam Hashim; Ahmad Syukran Baharuddin; Azman Ab. Rahman (UUM Press, 2024)
Indexed by MyCite