Kontrak Pintar Dalam Transaksi Kutipan Zakat Melalui Pembangunan Sistem Demo Backend Platform Blockchain Di MAIWP-PPZ - Khairil Faizal Khairi; Azuan Ahmad; Nur Hidayah Laili; Hisham Sabri; Rosli Shaari (Akademi Zakat, Pusat Pungutan Zakat (PPZ-MAIWP), 2024)
Vol.3 No.1 (2022)