Pembangunan model penilaian Massive Open Online Courses (MOOC) untuk bahasa Arab di Institusi Pengajian Tinggi - Ghazali Zainuddin; Irwan Mahazir Ismail; Siti Rosilawati Ramlan; Mohammad Najib Jaffar; Mohammad Imran Ahmad; Norfaezah Mohd Hamidin; Mohd Shahrul Nizam Mohd Danuri; Sofia Noraina Isa (Penerbit KUIS, 2024)
Indexed by MyCite