Wasatiyyah Dalam Konsep Takdir Dan Hubungannya Dengan Pengurusan Stres - Syed Mohammad Hilmi Syed Abdul Rahman; Muhammad Hazim Mohd Azhar; Khadijah Mohd Khambali @ Hambali; Che Zarrina Sa'ari; Azmil Zainal Abidin; Wan Adli Wan Ramli; Mohd Khairul Naim Che Nordin; Mohd Anuar Mamat; Faizuri Abd. Latif; Ali Ali Gobaili Saged (Academy of Islamic Studies, University of Malaya, 2024)
Non-Indexed Publication