Penggunaan Berita dan Foto Daripada Agensi Berita Antarabangsa di Utusan Malaysia dan New Straits Times di Kejohanan Bola sepak Piala Dunia 2002 - Mohd Yahya Mohamed Ariffin (University of Malaya, 2024)
Non-Indexed Publication