Terjemahan Kata Panggilan Kekeluargaan Dalam Wacana Al-Quran: Penjelasan Dari Perspektif Pragmatik - Nasimah Abdullah; Lubna Abd Rahman; Norfazila Ab. Hamid (Kolej Universiti Islam Antarabangsa Selangor (KUIS), 2024)
Non-Indexed Publication