Komunikasi Sinkronis dalam pembelajaran Kolaboratif di kalangan pelajar tahun satu untuk kursus Hidrokarbon - Latipah Mohd Noor; Juliana Jumal; Nurfaradilla Mohamad Nasri (UPSI Press, 2024)
Indexed by MyCite