Hibah Melalui Khidmat Sistem Pesanan Ringkas (SMS) Bagi Pesakit COVID-19 Dalam Keadaan Maraḍ Al-Mawt Menurut Perspektif Syarak Dan Perundangan - Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Mohd Radzniwan A Rashid; Syahirah Abdul Shukor; Lukman Abdul Mutalib; Muhammad Aunurrochim Mas'ad Saleh; Ahmad Syukran Baharuddin; Zulfaqar Mamat; Mohamad Aniq Aiman Alias (Intelligentia Resources, 2024)
Non-Indexed Publication