Elemen Pendidikan Manhaj Rabbani menggunakan Analisis Kajian Literatur Bersistematik (SLR) - Norsaadah Din @ Mohamad Nasirudin; Mariam Abd Majid; Hamidun Husin; Kamal Azmi Abd Rahman (Pusat Pengajian Teras, Kolej Universiti Islam Anta, 2024)
Vol. 9 No. 1 (2022): Vol. 9 No. 1 (2022): The Sultan Alauddin Sulaiman Shah Journal (JSASS)