Penggunaan Inovasi D.O.M (Dissolution of Marriage) Smart Cycle dalam Meningkatkan Kefahaman Modul Pendidikan Islam 2 Sijil Kolej Komuniti - Norhana Ahad; Mohammad Fahmi Abdul Hamid; Khairul Azhar Meerangani; Amran Abdul Halim (Penerbit UIS, 2024)
Indexed by MyCite