Analisis Awal Terhadap Isu-isu Kebolehterimaan Asid Deoksiribonukleik DNA Sebagai Bahan Bukti Di Mahkamah Syariah - Muhammad Hazim Ahmad; Ruqayyah Razak; Nurul Syahirah Saharudin; Badlhisham Mohd Nasir; Ahmad Syukran Baharuddin (UTM Press, 2024)
Volume: 6 No: 2-2