Tinjauan Awal Terhadap Modul Teras Fiqh Forensik Bagi Kegunaan Pegawai-pegawai Syariah Di Malaysia - Ahmad Syukran Baharuddin; Wan Abdul Fattah Wan Ismail; Lukman Abdul Mutalib; Muhammad Hazim Ahmad; Badlihisham Mohd Nasir; Mohamad Amir Wan Harun (Universiti Teknologi Malaysia (UTM), 2024)
Indexed by MYCITE