Persepsi Pekerja terhadap Sensitiviti Gangguan Seksual dan Hubungannya dengan Tingkah Laku Devian - Abdul Rashid Abdul Aziz; Nor Hamizah Ab Razak; Mohamad Isa Amat; Mohd Zaliridzal Zakaria; Mohd Azrin Mohd Nasir (UKM Press, 2024)
Indexed by MyCite