Konsep Kawalan Kendiri dan Kualiti Kehidupan bagi Mencegah Relaps Ketagihan Dadah dalam kalangan Tahanan - Abdul Rashid Abdul Aziz; Mohd Yusri Mohd Yusof; Mohd Isa Amat; Muhd Nubli Abdul Wahab (Secholian Publication, 2024)
Indexed by MyCite