Pengukuhan Orientasi Seksual Terhadap Sesama Jenis (Gay) dalam kalangan Remaja Lelaki: Implikasi Terhadap Keluarga dan Rakan Sebaya - Abdul Rashid Abdul Aziz; Rezki Perdani Sawai; Mohamad Isa Amat; Norsuhaida Che Musa; Joki Perdani Sawai (Secholian Publication, 2024)
Indexed by MyCite