Domain Diri dalam Adab Guru Menurut Imam Abu Hanifah : Kajian Ke Arah Membentuk Etika Profesion Perguruan Islam - Mohd Anuar Mamat; Muhammad Lukman Ibrahim; Che Zarrina Sa'ari; Syed Mohammad Hilmi Syed Abdul; Wan Suhaimi Wan Abdullah; Che' Razi Jusoh (Fakulti Pendidikan, UNIDA, 2024)
Non-Indexed Publication