Terjemahan Makna Ayat Kawniyyat Berdasarkan Tafsir Ilmi: Satu Penilaian Semula Terhadap Ayat Al-quran Mengenai Penciptaan Tumbuhan - Rossidi Usop; Ahmad Bazli Ahmad Hilmi; Selamat Amir (Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, 2024)
Jurnal Darul Quran. Bil. 19. 2015