Penglibatan Belia Dalam Program Perpaduan Anjuran Ngo Belia di Sabah - Ros Aiza Mohd Mokhtar; Aiedah Abdul Khalek; Sarjit S. Gill; Ahmad Tarmizi Talib; Abd Hakim Mohad @ Mohamad Ramli (Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia, 2024)
Non-Indexed Publication