Penguasaan Kosa Kata Bahasa Arab dalam Bidang Politik dan Ekonomi dalam Kalangan Pelajar Tahun Satu di Universiti Awam - Asmuni Zumrah,; Nazipah Mat Shaid @ Md. Said; Rosni Samah (UTM Press, 2024)
Indexed by MyCite