Model Penilaian Program Tahfiz Al-Quran Di Nusantara Berdasarkan Model Penilaian Provus (Discrepancy Evaluation Model) - Muhammad Hafiz Saleh; Zawawi Ismail; Zaharah Hussin (Jurnal Kepimpinan Pendidikan, Fakulti Pendidikan, 2024)
Non-Indexed Publication