Pemahaman Pelaksanaan Kontrak Al-Bai’ Bithaman Ajil (BBA) Dalam Instrumen Perbankan Islam Di Negara Brunei Darussalam - Mohd Rizal Muwazir; Hajah Sabariah Hj Hassan; Noradilah Abdul Hadi (Global Academic Excellence, 2024)
Non-Indexed Publication