Polisi Agihan Zakat Di Zaman Rasulullah S.a.w. Dan Khulafa' Rashidin - Mohd Soberi Awang; Mohd Mahyeddin Mohd Salleh (Bahagian Penyelidikan dan Kerjasama Antarabangsa, Jabatan Wakaf, Zakat dan Haji, 2024)
Volume: 12 No: 2 (page: 84-100)